Show More

OM STUDION

Välkommen till Studio Orm Pilates!

 

Studio Orm Pilates är en klassisk Pilatesstudio som erbjuder privat träning på apparater efter Joe Pilates originaldesign. En lektion varar i 50 minuter. Ha gärna tighta mjuka kläder utan dragkedjor. Barfota eller strumpor. 

För privatklasser online räcker det om du har en matta. Bra att ha till hands är en ganska stor handduk, små vikter om du har och gott om utrymme för att cirkla runt dina armar och ben. Onlineklasser sker via FaceTime, Whatsapp, Zoom eller Messenger. 

 

Läs mer om priser och olika paket här!

För erfarna utövare som är självständiga i studion finns även möjlighet till semiprivata klasser med ca 5 tränande samtidigt. 

OBS: På grund av Corona erbjuds för tillfället endast privatklasser. Både i studion och online.  

 

Studio Orm Pilates är för dig som är eller vill bli dedikerad till din träning. Studio Orm Pilates är en liten studio som ägs och drivs av mig, Emma.

Jag började min Pilatesutbildning 2008 på Pilates Scandinavia med min första lärare Fredrik Prag. 2010 certifierades jag i den klassiska metoden. Jag anser att en aldrig kan bli färdiglärd när det gäller Pilates. Så jag har under åren rest runt i världen för att träna med och ta del av kunskap från Pilatesvärldens mest kunniga och erfarna Pilateslärare såsom Jay Grimes, Karen Frischmann och Sandy Shimoda från Vintage Pilates i Los Angeles. 2018-2019 var jag en av fem utvalda instruktörer att genomgå Uno Pilates Methods första Intensive Course for Teachers i Portugal med Fabien Menegon och Miguel Silva som mentorer. Sedan våren 2020 studerar jag även regelbundet med Jordan Beinhorn i USA. 

Följ studion på Instagram!

"The whole country, the whole world should be doing my exercises. They'd be happier."
Joe Pilates