OM STUDION

Välkommen till Studio Orm Pilates!

✩✩✩Just nu finns ett fåtal platser kvar för veckovis träning under höstterminen 2021 med start 6e september. Maila studioorm@gmail.com för att boka eller sätta upp dig på väntelista!✩✩✩

Studio Orm Pilates är för dig som är eller vill bli dedikerad till din träning långsiktigt med träning minst en gång per vecka. 

 

En lektion varar i 50 minuter. Ha gärna tighta mjuka kläder utan dragkedjor. Barfota eller strumpor. 

I bokningen finns två olika klasser att boka;

"Privatklass" är för dig med privat månadskort, nybörjare, vill prova på, eller vill avancera i Pilatesmetoden. 

"Pilates nivå 2" är endast för dig som tränat länge på Studio Orm Pilates och är helt självständig i din rutin. 
 

Läs mer om priser och villkor här!
 

Studio Orm Pilates är en klassisk Pilatesstudio som ägs och drivs av mig, Emma.

Jag började min Pilatesutbildning 2008 på Pilates Scandinavia med min första lärare Fredrik Prag. 2010 certifierades jag i den klassiska metoden. Jag anser att en aldrig kan bli färdiglärd när det gäller Pilates. Så jag har under åren rest runt i världen för att träna med och ta del av kunskap från Pilatesvärldens mest kunniga och erfarna Pilateslärare såsom Jay Grimes, Karen Frischmann och Sandy Shimoda från Vintage Pilates i Los Angeles. 2018-2019 var jag en av fem utvalda instruktörer att genomgå Uno Pilates Methods första Intensive Course for Teachers i Portugal med Fabien Menegon och Miguel Silva som mentorer. för närvarande studerar jag regelbundet med Miguel Silva i Portugal och Jordan Beinhorn i Kanada. 

Följ studion på Instagram!