Show More

OM STUDION

Välkommen till Studio Orm Pilates! En klassisk Pilatesstudio som erbjuder privat och semiprivat träning på apparater efter Joe Pilates originaldesign. Studio Orm Pilates är för dig som är eller vill bli dedikerad till din träning. Studio Orm Pilates är en liten studio som ägs och drivs av mig, Emma.

Jag började min Pilatesutbildning 2008 på Pilates Scandinavia med min första lärare Fredrik Prag. 2010 certifierades jag i den klassiska metoden. Jag anser att en aldrig kan bli färdiglärd när det gäller Pilates. Så jag har under åren rest runt i världen för att träna med och ta del av kunskap från Pilatesvärldens mest kunniga och erfarna Pilateslärare såsom Jay Grimes, Karen Frischmann och Sandy Shimoda från Vintage Pilates i Los Angeles. 2018-2019 var jag en av fem utvalda instruktörer att genomgå Uno Pilates Methods första Intensive Course for Teachers i Portugal med Fabien Menegon och Miguel Silva som mentorer. Sedan våren 2020 studerar jag även regelbundet med Jordan Beinhorn i USA. 

På Studio Orm lär du dig successivt Pilatesmetodens övningar i din takt utifrån din kropps förutsättningar. Som ny kund börjar du med privatlektioner för att lära dig grunderna och komma upp i självständighet på minst Basic nivå innan det går bra att boka Semiprivata klasser om max ca 5 individuellt tränande samtidigt. 

Läs mer om priser och olika paketpriser här!

Följ studion på Instagram!

"The whole country, the whole world should be doing my exercises. They'd be happier."
Joe Pilates